Black Friday 2023

Hoge korting scoren tijdens de Black Friday deals 2023? Op deze pagina gaan we je alles vertellen over Black Friday 2023. Hét moment waar veel mensen in het jaar op wachten is Black Friday 2023. Elk jaar wordt er weer eind november deze actie gelanceerd. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika maar is de laatste jaren steeds populairder geworden. Black Friday is een koopjesdag die na Thanksgiving is. Tegenwoordig wordt het door de retailers in Nederland zelfs een hele week gedaan. De Black Friday actiecodes worden vaak al wat eerder prijs gegeven zodat jij je goed kan oriënteren op wat jij graag wilt kopen. De Black Fridays deals zijn zeer divers, zo varieert het van een speaker tot aan zelfs een wasmachine.

Image
Black Friday deals 2021

Wanneer is Black Friday 2023?

Black Friday 2023 valt dit jaar op 24 november 2023. Dit is de dag dat alle retailers en website gaan stunten met geweldige aanbiedingen. Elk jaar wordt het deelnemersveld binnen Black Friday groter. In 2021 was dit 165, in 2022 steeg dit naar boven de 200 en wat gaat 2023 ons brengen? Afgelopen jaar waren er weer mooie aanbiedingen beschikbaar. Zo was er korting op Apple producten en speakers. De vraag die ook vaak wordt gesteld is, wanneer is Cyber Monday 2023? Dit jaar valt dat op 27 november 2023. Dit is een dag waarbij je ook veel deals kan scoren met hoge kortingen.

Black Friday 2021

Black Friday Deals Coolblue & Mediamarkt

Benieuwd naar de Coolblue Black Friday Deals 2023 of de Mediamarkt Black Friday deals dit jaar? Bij Coolblue worden de deals op Black Friday ook wel de Blue Friday deals 2023 genoemd. Dit komt vanwege de kleurnaam uit het merk Coolblue. De korting op de producten is het juiste moment om de aanschaf te doen die je al heel het jaar wilde. Op de website van zowel Coolblue als Mediamarkt wordt goed advies gegeven over de producten en kan je met de filters snel bij het juiste product uit komen. Kortom, bij beide online aanbieders zijn Black Friday Deals te vinden met hoge kortingen!

Black Friday 2021

Black Friday Producten

Wil je een Black Friday deal kopen dan zijn er een hoop producten waar je keuze uit hebt.  Afgelopen jaar waren er bijvoorbeeld Apple Deals, scherpe televisie deals en hoge korting op gaming producten. Kortom, voor ieder wel wat wils. Vaak wordt er ook gezegd dat producten goedkoper lijken tijdens Black Friday terwijl de prijzen daarvoor omhoog gegaan zijn. Wat hier van waar is weten we niet.  Niet alleen elektronica producten gaan in de aanbieding maar ook woonproducten zijn vaak ook Black Friday deals. De goedkoopste Black Friday deal kopen? Officieel gaat Black Friday 24 november van start maar veel winkels starten al op 19 november!

Black Friday 2021

Partners

Image
Image
Image